BADKAMER

Het betegelen van badkamers is inmiddels ons specialisme. Daarbij is kwaliteit ons streven, zodat u nog jarenlang van uw badkamer geniet.

Tegelwerk waar u jarenlang zorgeloos van geniet

Uw badkamer is een ruimte voor ontspanning en rust. Na de bouw of verbouwing wilt u jarenlang zorgeloos van uw badkamer genieten. Daarbij speelt het tegelwerk een belangrijke rol. U wenst kwaliteit en wij hebben met ons werk bewezen dat we die kwaliteit bieden. Wij leggen uw badkamertegels, maar bovenal bieden we u jarenlange ontspanning en rust.

De gewenste kwaliteit tegelwerk voor uw badkamer

Het tegelzetten doen we slagvaardig maar ook zorgvuldig. We zorgen voor een nette en schone oplevering. Daarvoor maken we bijvoorbeeld gebruik van onze Airbo aircleaner, waarmee we continu vuile lucht omzetten in schone lucht. Ook schadelijke stoffen (kwartsstoffen) worden uitgefilterd.

In overleg met u realiseren we de gewenste kwaliteit. Daarvoor brengen we eerst uw wensen in kaart, waarbij we rekening houden met uw badkamer en smaak. We bespreken dit graag met u bij de kennismaking, wat onderdeel is van onze werkwijze.

Bij de kennismaking overleggen we de volgende punten:

  • Indeling en inrichting van uw badkamer (indien aanwezig op basis van uw tekening).
  • Welke delen van uw vloer / wand gaan we betegelen?
  • Afmetingen van de badkamertegels.
  • Stijl (strak of klassiek) en uitvoering (glans of mat) van uw badkamertegels.
  • Praktische punten om rekening mee te houden, bijvoorbeeld tegelen in specie of lijmen, de conditie van uw woning, ventilatie en ook de gladheid bij een inloopdouche.

Tegels nodig voor uw badkamer? Bij ons kunt u diverse soorten tegels bestellen. Daarbij bieden we u graag deskundig advies en dat betekent dus dat u direct overlegt met uw tegelzetter.

Uw badkamer voorbereiden op de toekomst

Wij denken verder dan het tegelwerk door ook oog te hebben voor uw persoonlijke situatie en woonsituatie. Een voorbeeld is het oog voor gemak en veiligheid. Dat kan voor u steeds belangrijker worden, omdat u bijvoorbeeld vanwege uw leeftijd steeds iets minder mobiel wordt.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes, om uw badkamer voor te bereiden op de toekomst of we bieden deskundige begeleiding bij een grotere verbouwing.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.