OVER ONS

ZET tegelwerken is een tegelzetbedrijf dat aandacht heeft voor het complete plaatje. Kwaliteit is ons streven en dit laten we ook zien, simpelweg via het werk dat we leveren.

EEN VERTROUWDE NAAM IN DE REGIO

ZET tegelwerken is in 2006 opgericht door Frank van den Berg. Een tegelzetter met passie voor het vak en ruim 15 jaar ervaring. Professioneel en perfectionistisch. De naam ZET is  kort, krachtig en benadrukt onze daadkracht. We zijn altijd gedreven om de beste kwaliteit en service te leveren. Het heeft ervoor gezorgd dat we inmiddels een bekende en vertrouwde naam in de regio zijn.

MEER DAN ALLEEN EEN TEGELZETTER

Wij werken vanuit de missie om klanten het beste te bieden. Ten eerste doen we alles om kwaliteit te waarborgen, waar u meer over leest op de pagina tegelwerken. Ten tweede is onze dienstverlening uitgebreider dan van menig ander tegelzetbedrijf.

Wat hebben wij u extra te bieden?
• Wij kunnen uw gehele verbouwing begeleiden
• Wij zijn allround tegelzetter en kunnen in principe alles plaatsen. Van mozaïek tot natuursteen, van groot tot klein formaat tegels. Alles is mogelijk.

Wij nemen graag de zorg bij u weg. U hoeft zich dan bijvoorbeeld geen zorgen te maken over het verloop van uw verbouwing of over het bestellen van de juiste tegels. Bovendien laten we alles schoon en netjes achter.

ONS WERK BEWIJST ONS STREVEN NAAR KWALITEIT

Wij laten ons werk graag aan u zien, op onze website maar ook in de praktijk. Wilt u ons werk met eigen ogen zien en onze kwaliteit ervaren? Dan organiseren wij een bezichtiging bij één van onze referentieadressen. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Kwaliteit is
ons streven,
ons werk
het bewijs.

Wat we doen:

MEER DAN ALLEEN
TEGELZETTEN

Bezoek de showroom