Tegelhandel Uden

ZET tegelwerken is naast tegelzetter ook een tegelhandel in Uden. Onze showroom is gevestigd aan de Bitswijk 1. Wij hebben een groot assortiment exclusieve tegels en daarbij voorzien wij u graag van advies op maat.

Tegelhandel Uden aan de Bitswijk 1

Wij verzorgen niet alleen uw tegelwerk, maar helpen u ook in uw zoektocht naar de juiste tegels. Wij werken vanuit de missie om klanten het beste te bieden. Onze nieuwe showroom aan de Bitswijk 1 in Uden is daar wederom het bewijs van. Wij nemen graag de zorg bij u weg. Kom gerust langs voor advies in onze showroom voor tegels in Uden.

Een vertrouwde naam als tegelhandel in Uden

ZET tegelwerken is in 2006 opgericht door Frank van den Berg. Een tegelzetter met passie voor het vak en ruim 15 jaar ervaring. Professioneel en perfectionistisch. De naam ZET is kort, krachtig en benadrukt onze daadkracht. We zijn altijd gedreven om de beste kwaliteit en service te leveren.

In ons assortiment vindt u uitsluitend tegels van goede kwaliteit. Kom gerust bij ons langs, bekijk ons aanbod en samen bespreken we u wensen om te komen tot de beste keuze.