TEGELWERK

Met onze werkwijze voor het realiseren van tegelwerk zorgen we voor blijvende tevredenheid bij onze klanten. Ook voor uw klus bedenken wij de juiste aanpak voor het beste resultaat.

Kwalitatief en duurzaam tegelwerk

Wij leggen kwalitatief en duurzaam tegelwerk. Om dit te realiseren hanteren we een duidelijke werkwijze en de juiste plaatsingstechnieken. Tevens investeren wij in kwalitatief goed gereedschap. Zo hebben we de beschikking over de Airbo aircleaner, waarmee we vuile lucht opzuigen en schone lucht uitblazen. Ook schadelijke stoffen (kwartsstoffen) worden uitgefilterd.

We laten de kwaliteit en duurzaamheid die we leveren graag aan u zien. Via de pagina ons werk op deze website of in de praktijk bij één van onze referentieadressen.

Voor iedere klus de juiste aanpak

In de eerste plaats zijn we een tegelzetbedrijf. Bij iedere klus weten we precies waar we op moeten letten.

Maak kennis met onze aanpak per klus:

  • Tegelwerk voor uw vloeren en wanden (kamers, keuken, bijkeuken, serre, enz.)
  • Tegelwerk voor uw badkamer
  • Tegelwerk voor uw toiletruimte
  • Tegelwerk voor uw terras

Wat doen we nog meer? De tegels die wij leggen kunt u ook direct bij ons bestellen. Daarnaast bieden we ook begeleiding bij uw complete verbouwing.

Tegelwerk voor blijvende tevredenheid

ZET tegelwerken is al jaren een vertrouwde naam in de regio. We zorgen voor blijvende tevredenheid bij onze klanten. Bij nieuwe klussen weten zij ons steeds weer te vinden en daarnaast delen zij hun goede ervaringen met anderen. Voor ons reden genoeg om vast te houden aan onze duidelijke werkwijze.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.