TERRAS

Terrastegels leggen vraagt om specifieke kennis en ervaring. Wij weten wat van belang is en daarmee verzekeren we u van kwalitatief en duurzaam tegelwerk.

Zorgvuldige voorbereiding voor een betere kwaliteit

Bij het aanleggen van een terras gaan we nauwkeurig en zorgvuldig te werk. Het is van groot belang om goed om te gaan met water en temperatuurverschillen. Dat begint bij de voorbereiding. Hoe wordt het terras opgebouwd? Hoe zorgen we voor de juiste fundering? Welke drainagemaatregelen worden genomen? In overleg met u maken we de juiste keuzes.

Bewust van het belang van lijm en gereedschap

Wij leggen kwalitatief en duurzaam tegelwerk. Om dit te realiseren maken we goede afspraken met tegel- en lijmfabrikanten, hanteren de juiste plaatsingstechniek en werken met specifieke gereedschappen.

Voor het leggen van terrastegels is het juiste gebruik van de juiste lijm essentieel. Dit voor een ‘correcte plaatsing’ van de tegels op de ondergrond. De lijmfabrikant levert de lijm en kijkt mee bij het tegelzetten. Wij werken volgens zijn richtlijnen en dat betekent dat u van de fabrikant 5 jaar garantie krijgt op uw tegelwerk.

Om kwaliteit te garanderen is het gebruik van het juiste gereedschap minstens even belangrijk. Wij gebruiken uitsluitend professioneel en efficiënt gereedschap, specifiek voor grote tegels. Denk aan zaagmachines, schuurmachines en tegelsnijders.

Meer informatie over tegelwerk voor uw terras?

Terrastegels leggen is duurder dan ander tegelwerk. Het is gecompliceerder en kost meer tijd.

Heeft u vragen over tegelwerk voor uw terras? We maken graag kennis om u te voorzien van advies op maat. Interesse? Neem dan contact met ons op.