TOILETRUIMTE

Het betegelen van uw toiletruimte doen wij vakkundig en zorgvuldig. Ook als het gaat om het uitzoeken van uw tegels kunt u bij ons terecht.

Uw toiletruimte vakkundig betegeld

Het betegelen van uw toiletruimte doen wij zorgvuldig en vakkundig zodat uw tegelwerk jarenlang in orde blijft. Dankzij onze ervaring kunnen we de kwaliteit combineren met snelheid. Daarnaast bieden we deskundig advies.

Een toiletruimte betegelen combineren we vaak met andere werkzaamheden, bijvoorbeeld met het betegelen van een badkamer. Deze ruimtes blijven dan in één lijn, waardoor u meer rust houdt in uw woning. Hoe groot of klein de klus ook is, wij beginnen altijd met een kennismaking.

Als het gaat om het betegelen van uw toiletruimte overleggen we bij de kennismaking de volgende punten:

  • Indeling en inrichting van uw toiletruimte.
  • Welke delen van uw vloer / wand gaan we betegelen?
  • Afmetingen van de tegels.
  • Stijl (strak of klassiek) en uitvoering (glans of mat) van uw tegels.
  • Praktische punten om rekening mee te houden, bijvoorbeeld tegelen in specie of lijmen, de conditie van uw woning en ventilatie.

Kies de juiste tegels voor uw toiletruimte

Kiest u voor rust in uw woning? Dan adviseren we, als het gaat om de stijl van tegels, om dit in één lijn te brengen met uw badkamertegels. Zoekt u juist iets anders? Houd dan rekening met de indeling en inrichting van uw toiletruimte. Ook voor uw toiletruimte kunt u direct bij ons de tegels bestellen.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.