VLOEREN EN WANDEN

Uw vloeren en wanden zijn bij ons in goede handen. We werken vakkundig en zorgvuldig en bieden advies op basis van uw wensen.

Uw vertrouwde tegelzetter voor alle vloeren en wanden

Onze jarenlange ervaring in tegelwerken zetten wij graag voor u in. We betegelen uw vloeren en wanden vakkundig en zorgvuldig. Onze vertrouwde werkwijze passen wij toe voor iedere ruimte, van woonkamer tot keuken en van bijkeuken tot serre. Wij zetten ons in voor het beste resultaat, tijdens de klus maar ook daarna.

Deskundig advies voor uw woonkamer, keuken en serre

Dankzij onze ervaring weten we bij iedere ruimte in huis waar we op moeten letten, of het nu gaat om één keukenwand of complete woning. Onze werkwijze begint met een kennismaking. Om de klus te bekijken en om uw wensen te bespreken en aan te vullen met ons deskundige advies.

Bij de kennismaking overleggen we de volgende punten:

  • Indeling en inrichting van de ruimte(s).
  • Welke vloeren en wanden gaan we betegelen?
  • Afmetingen van de tegels.
  • Stijl (strak of klassiek) en uitvoering (glans of mat) van uw tegels.
  • Praktische punten om rekening mee te houden, bijvoorbeeld tegelen in specie of lijmen, de conditie van uw woning en ventilatie.

Waar let u op bij het uitzoeken van tegels?

Wij verzorgen niet alleen uw tegelwerk, maar helpen ook in uw zoektocht naar de juiste tegels. Wij bieden een zeer groot assortiment kwaliteitstegels. Ook kunnen we de tegels die u al op het oog heeft voor u bestellen. Daarnaast begeleiden we u graag bij het bezoek aan een showroom.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.