Werkwijze

Voor tegelwerken hanteren wij altijd dezelfde duidelijke aanpak. Een werkwijze bestaande uit 5 stappen waarmee we u als klant het beste bieden. Daarnaast helpen we u ook graag met begeleiding bij uw verbouwing aan badkamer, woonkamer, berging, slaapkamer, zolder, etc. Wij helpen u, samen met ons netwerk aan vakmensen, graag bij deze kleine projecten. Bij ons bent u verzekerd van een vrijblijvende en gedetailleerde offerte die wij altijd samen met u doornemen.

Meer lezen over verbouwingen? Op onze pagina over verbouwingen vind u meer informatie.

Bent u meer geïnteresseerd in vloer en wand tegels dan kunt u bij ons altijd terecht voor een goede kwaliteit tegel. Het uitzoeken van de juiste tegel kan lastig zijn, wij adviseren u daarom graag om samen tot de juiste tegel te komen. Heeft u de juiste tegel al gevonden dan kunt u deze ook bij ons bestellen.

Wij beginnen graag met een kennismaking. Met u en met de klus die u voor ons in gedachte heeft. Duidelijkheid vooraf, zorgt voor tevredenheid achteraf. Om een afspraak te maken neemt u contact met ons op via het contactformulier. Binnen 2 á 3 werkdagen nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak en desgewenst komen we binnen een week bij u langs.

Tijdens de kennismaking overleggen we uw wensen en de mogelijkheden. We bekijken de situatie rond de klus en we bespreken de keuzes die gemaakt moeten worden. Daarbij bieden we deskundig advies. Tot slot zetten we alles op een rijtje en maken we heldere afspraken. Vervolgens gaan wij aan de slag met het maken van een gerichte en complete offerte.

U ontvangt een vrijblijvende offerte op maat. In deze offerte zijn alle werkzaamheden duidelijk omschreven. Wij maken een offerte zodra we de klus en uw wensen in beeld hebben. Een doelbewuste keuze, want daarmee garanderen wij u een duidelijke en eerlijke offerte.

Bij de offerte wordt ook een planning opgenomen. Die planning is voor ons heilig. Afspraak is afspraak, en daar houden wij ons aan.

Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij volgens planning en volgens de gemaakte afspraken aan de slag met het tegelzetten. We zijn slagvaardig, maar werken altijd zorgvuldig. Kwaliteit is ons streven en om dat te bereiken hebben we alle benodigde apparatuur in huis. We gaan duurzaam om met de tegels en werken volgens de rapporten van de fabrikant.

Vanzelfsprekend houden we rekening met eventuele andere werklui en met uw woonsituatie. In overleg met u stemmen we af wanneer we bij u op de stoep staan en wanneer we vertrekken.

Hulp nodig bij het slopen? Ook daar helpen we u graag een handje bij. We kunnen zelfs uw gehele verbouwing begeleiden. Of het nu gaat om tegelwerk of iets meer dan dat, wij garanderen u altijd een nette en bezemschone oplevering.

In de afwerking herkent u onze focus op kwaliteit. De afwerking doen we tot in detail en met de nodige zorg.
Wij bieden u standaard 7 jaar garantie op het tegelwerk. Dit vormt onderdeel van de kwaliteit die wij u verzekeren. Mochten er gebreken zijn, neem contact met ons op.

Naast het leveren van kwaliteit, staan we ook voor het behouden van kwaliteit. Kortom: ook na oplevering van het tegelwerk mag u rekenen op onze slagvaardige en zorgvuldige service.