WERKWIJZE

Voor tegelwerken hanteren wij altijd dezelfde duidelijke aanpak. Een werkwijze bestaande uit 5 stappen waarmee we u als klant het beste bieden. Daarnaast helpen we u ook graag met begeleiding bij uw verbouwing aan badkamer, woonkamer, berging, slaapkamer, zolder, etc. Wij helpen u, samen met ons netwerk aan vakmensen, graag bij deze kleine projecten. Bij ons bent u verzekerd van een vrijblijvende en gedetailleerde offerte die wij altijd samen met u doornemen.

Meer lezen over verbouwingen? Op onze pagina over verbouwingen vind u meer informatie.

Bent u meer geïnteresseerd in vloer en wand tegels dan kunt u bij ons altijd terecht voor een goede kwaliteit tegel. Het uitzoeken van de juiste tegel kan lastig zijn, wij adviseren u daarom graag om samen tot de juiste tegel te komen. Heeft u de juiste tegel al gevonden dan kunt u deze ook bij ons bestellen.

1. Kennismaking & contact

Wij beginnen graag met een kennismaking. Met u en met de klus die u voor ons in gedachte heeft. Duidelijkheid vooraf, zorgt voor tevredenheid achteraf. Om een afspraak te maken neemt u contact met ons op via het contactformulier. Binnen 2 á 3 werkdagen nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak en desgewenst komen we binnen een week bij u langs.

2. Offerte op maat

U ontvangt een vrijblijvende offerte op maat, binnen een week na de kennismaking. In deze offerte zijn alle werkzaamheden duidelijk omschreven. Wij maken een offerte zodra we de klus en uw wensen in beeld hebben. Een doelbewuste keuze, want daarmee garanderen wij u een duidelijke en eerlijke offerte.

3. Tegelzetten

Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij volgens planning en volgens de gemaakte afspraken aan de slag met het aanbrengen van de tegels. We zijn slagvaardig, maar werken altijd zorgvuldig. Kwaliteit is ons streven en om dat te bereiken hebben we alle benodigde apparatuur in huis. We gaan duurzaam om met de tegels en werken volgens de rapporten van de fabrikant.

4. Afwerking

In de afwerking herkent u onze focus op kwaliteit. De afwerking doen we tot in detail en met de nodige zorg.

5. Garantie & nazorg

Wij bieden u standaard 7 jaar garantie op het tegelwerk mits er gebruik wordt gemaakt van onze eigen materialen. Dit vormt onderdeel van de kwaliteit die wij u verzekeren. Mochten er gebreken zijn, neem dan contact met ons op.

Kwaliteit is
ons streven,
ons werk
het bewijs.

Wat we doen:

MEER DAN ALLEEN
TEGELZETTEN

Bezoek de showroom